پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

انفجار مهیب در منطقه صنعتی شمال تل‌آویو

انفجار مهیب در منطقه صنعتی شمال تل‌آویو رسانه‌های صهیونیستی ضمن اعلام خبر وقوع انفجار مهیبی در یک کارخانه در منطقه‌ای صنعتی در شمال تل‌آویو، گفتند که در این حادثه حداقل ۳ نفر زخمی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی بامداد سه‌شنبه از وقوع انفجار مهیبی در یک منطقه صنعتی در شمال تل‌آویو، واقع در فلسطین اشغالی خبر دادند.

 

خبرگزای فلسطینی «شهاب» به نقل از رسانه‌های رژیم موقت صهیونیستی نوشت: «از شهرک‌نشینان در منطقه رمات‌هشارون خواسته شده که از ترس نشت مواد خطرناک در پی انفجار مهیب در این منطقه صنعتی، درها و پنجره‌های منازل خود را کاملا مسدود کنند».

 

گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که کارخانه تولید مواد شیمیایی در منطقه صنعتی رمات‌هشارون منفجر شده و در این حادثه تاکنون زخمی شدن حداقل ۳ صهیونیست تایید شده است. برخی منابع نیز این کارخانه را نظامی توصیف کرده‌اند.

 

روزنامه عبری‌زبان «واللا» در این‌باره گزارش داد: «تیم‌های آتش نشانی به محل انفجار در کارخانه رمات هشارون فراخوانده شدند و هنوز شرایط حادثه مشخص نیست».

 

دیگر رسانه‌های صهیونیستی نیز تصاویر و ویدئوهایی از لحظه انفجار و از تعداد زیادی آمبولانس و خودروهای امدادی که به محل انفجار در این کارخانه در شمال تل‌آویو اعزام شده‌اند، منتشر کردند.

 

روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت آحارونوت» اما مدعی شد: «وجود و نشت مواد خطرناک در محل انفجار منتفی شد و مقامات اسرائیلی همچنین خرابکارانه بودن منشأ این انفجار را رد کردند».

 

جزئیات بیشتری از این حادثه هنوز منتشر نشده است.

 

بیست روز قبل نیز همزمان با آشوب سیاسی در تل‌آویو، منابع محلی از انفجار یک خودرو در یکی از شهرهای بخش مرکزی فلسطین اشغالی خبر دادند که یک کشته بر جای گذاشت./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار